Bu Blogda Ara

16 Ekim 2008 Perşembe

Balmain Püsküllü Bot

Giuseppe Zanotti'nin Balmain için yaptığı püsküllü botun benzerini Topshop yapmış. Fiyat (!) farkı dışında tek fark topuklarda!.. Topshop'u seviyorum! Balmain'in botu, Minnetonkaları hatırlatıyor. Bu arada da müjdemi vereyim, özellikle C.'ya : Neylan'ın mesajına göre; İstanbul Beymen ve Nişantaşı'ndaki Blender mağazasında Minnetonkalar uygun fiyata satılmaktaymış. Yuppi!
Kim giyiyor: Kate Moss ve Emmanuel Alt

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de bu tarz bir ayakkabıya fena taktım; ilk bulduğum yerde affetmiycem fakat her ne kadar birbirlerinin aynısı gibi dursalar da Topshop'un yaptığı topuk Balmain'inkiyle kıyaslayınca biraz hödük kalmıyor mu?
Bir de bu Topshop'dan alıcak birşey bulamıyorum ben pek. Bir, bana göre fazla üniversiteli işi kalıyor; iki, ucuz ve pek de kaliteli olmayan tekstil ürünlerinin fahiş fiyatla satıldığı bir yer olarak görüyorum. Nadiren, bir-iki parça güzel birşey görür, alırım. O da ya iç çamaşırı ya takı olur.
Yanlış anlaşılmasın, Topshop hakkındaki öznel görüşümü yazdım.

Cuma günü Marks&Spencer'a Patricia Field Koleksiyonu geliyor bu arada. Gitmeyi düşünüyor musun?

kadriye dedi ki...

Topshop'un ayakkabı-özellikle de babetlerini- aksesuarlarını beğeniyorum.Kıyafetler konusunda aynı fikirdeyim. Botların topukları kaba. Neden bu tarz bir topuk kullanmışlar, ben de anlam veremedim(!)

Patricia Field koleksiyonu sadece İstanbul'da satılacakmış? Beni yerime de gezersin-eğer gidersen-. Zımbalı kemere özellikle bak ve yorumunu ilet. Bekliyorum!!

Adsız dedi ki...

Sadece İstanbul'a değil, yanılmıyorsam İzmir ve Ankara'ya da gelecek koleksiyon. Telefon edip öğrenebilirsin.
Bir de P.F. koleksiyonunun gelişi kadar heyecan verici olmayabilir ama Aralık'ta da ben geliyorum İzmir'e. :)
O kemer ki adı 'Roger', onun hakkında son haberler için de benim bloga beklerim.

kadriye dedi ki...

Gazete de okumuştum belirli tarihlerde sadece İstanbul'da satılacakmış diye. Kate Moss for Topshop bile İzmir'e gelmemişti :( Normaldir!!

:))İzmir seni sevgiyle selamlar efendim.kemküm..Aralık'a ne kaldı? Belki yaşgünüme denk gelir:13 Aralık

Bloguna ışınlanıyorum....

Adsız dedi ki...

Efendim, nihayet muradıma erdim ve dün bu tarza benzer, senenin modası bir bot aldım. Benimki süet değil deri, bileksiz ve püskülsüz ama aynı ince ve deli yüksek topuğa sahip. Topuklarını seyredip seyredip huşu buluyorum diyeyim. Bir süredir aklımda buradaki botlar olduğu için paylaşmak istedim. :) Önümüzdeki günlerde aynısını bulursam onu da alıcam sanırım.
Hatta binada kadının birinde bunların aynısını gördüm ama kadını devamlı 'Çantanızı nerden aldınız? Elbiseniz de çok hoşmuş.' falan diye taciz ettiğim için artık 'Ayakkabılar nerden peki?' diye soramadım.
Moda sapığıyım, evet! :)

kadriye dedi ki...

Paylaştığın için teşekkürler, Sevgili Moda Sapığı:).. Yürürken rahatlar mı? Ay rahatı bırak ne güzel duruyorlardır. Kıskandım!!

Bu arada Patricia Field, İzmir'e gelmiş.. Seni dinleyip arayıp sorsam hazırlıklı olup ablamızı da görmüş olucaktım. Ama.. Ancak iş işten geçtikten sonra gazeteden öğrenebildim!!