Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2008 Çarşamba

Mercek Altında: Alexis Bledel ve Mischen

ALEXIS BLEDEL'i "GILMORE GIRLS" dizisiyle tanıdım, beğendim. Öyle herkesi beğenmediğimi biliyorsunuz:) Bir de şu hangi ünlüye benziyorsunuz diye internet sitesi vardı, o siteye göre %70 birşey Alexis'e benziyormuşum.Sitenin yalancısıyım. E böyle olunca bendeki kredisi daha da arttı :P
Film gösterimine katıldığı galada beğendiğim ALAIA ayakkabısını MISCHEN marka siyah elbisesiyle giymiş. Pembe rujuyla tamamladığı makyajı ve taşlı küpeleriyle yüzünü ön plana çıkarmış. Gerçi gözleri bile yetiyo!
MISCHEN markasının yaz ve sonbahar koleksiyonunda başka tek omuzlu elbiseler de var. Hepsi birbirinden güzel.

29 Temmuz 2008 Salı

Balmain'in Ceketleri

Siyah pantolon ve beyaz tişörtle giyilen taşlı ceketleri ve smokin ceketi kalbimi kazandı. BALMAIN ceketi almak ya da giymek, işte tek mesele bu (olsa)...

27 Temmuz 2008 Pazar

Üç Kitap ve İki Film

Kitapları, MİGROS'tan %40 indirimli aldım.. Kampanya dün başlamış, yarın son günmüş.. Filmleri ise, D&R'dan aldım. Onlar da indirimli.. Biri ZEKİ DEMİRKUBUZ'un ÜÇÜNCÜ SAYFA'sı, diğeri ise HAYALET DALGALAR...

24 Temmuz 2008 Perşembe

Laciverti SarıLasak mı (?)

LACİVERT hırka veya ceket, SARI ayakkabılarla giyilecek...NOKTA...SARI Parmak Arası Terlikler de kabulümdür. Giyebilirsiniz:)

NINA RICCI 2009 RESORT, 3.1 PHILLIP LIM 2008 İLKBAHAR/YAZ

23 Temmuz 2008 Çarşamba

BRIAN ATWOOD

Broşlu elbiseler olur da, ayakkabı olmaz mı.. En dişi modelleri de BRIAN ATWOOD yapmış. DORIAN modeli benim favorim:
REESE WITHERSPOON'da, 2007 yılında 64. ALTIN KÜRE ÖDÜL TÖRENİ'nde sarı NINA RICCI elbisesini kırmızı BRIAN ATWOOD ayakkabısıyla giymişti.

22 Temmuz 2008 Salı

MASUMİYET

ZEKİ DEMİRKUBUZ'un MASUMİYET filminin kapanış jeneriği:
Hep Denedin
Hep Yenildin
Olsun
Gene Dene
Gene Yenil
Daha İyi Yenil
(S.Beckett)

PAPYON


Papyon modasına kayıtsız kalamadım. Saç bandı olarakta saçta çok şeker duruyor. Kendimi Alice (Harikalar Diyarında) gibi hissediyorum:))

21 Temmuz 2008 Pazartesi

POLARİS AYAKKABI MODELLERİ

KIRSTEN DUNST'ın giydiği ayyakkabının benzeri POLARİS markasında bulunuyor. Daha çok annelere/babannelere hitap eden bu ayyakkabı modelini, Kirsten tercih etmiş. Siz olsanız giyer misiniz?

Erkek Sokak Modası

Sokak modasında erkek giyimlerini daha yaratıcı buluyorum. Bu üç beyin giyimini kendime kopyala-yapıştır yapmalıyım:) Maskülen giyim devremdeyim, herhalde.. Bunda izlediğim gangster filmlerinin de etkisi var.

Takip ettiğim siteler: the Sartorialist ve Facehunter

18 Temmuz 2008 Cuma

COPYING BEETHOVEN

Copying Beethoven (Beethoven'ı Anlamak) filminde, Beethoven'ın evinde şu yazıyla karşılaşıyoruz:

9.Senfoni eşliğinde akıp giden harika bir film... Beethoven'da yay burcuymuş. Tıpkı benim gibi...

Parıl Parıl Parla (!)

Parıltılı şeylerden gözümü alamıyorum. Hele böyle küçük parçalar olunca, karar vermekte zorlanıyorum:) En gözde olan da yıldız...
Küpeler: Chanel; Broşlar: Sonia Rykiel

17 Temmuz 2008 Perşembe

Serçe Bulutu

Son iki gündür 1861 yılının Japonya'sındaydım:) Lord Genji ve akibetini o kadar merak ediyorsunuz ki kitap bir an önce bitsin ve sonucu öğreneyim istiyorsunuz. Hacimli (544 sf.) olmasına rağmen çok sürükleyici bir roman. İyi ki almışım ve okumuşum. Detaylar burda: Tık

Miu Miu 2008 Sonbahar/Kış Kampanyası

MIU MIU 2008 Sonbahar/Kış kampanyasının yüzü VANESSA PARADIS (VP). Fotoğraflar MERT ALAŞ VE MARCUS PİGGOT tarafından çekildi. Miu Miu'nun koleksiyonunu beğenmemiştim, ama fotoğraf çekimi kıyafetleri daha bir güzel göstermiş... Ya da Vanessa Paradis...

16 Temmuz 2008 Çarşamba

EUBOS SABUN

Aknelerle başımın dertte olduğu zamanlarda dermatologların cildimi temizlemem için önerdiği pembe sabun: EUBOS.. Bu bilgiyi almak için iyi bir danışma ücreti ödediğimi söyleyim:)Eğer aknelerinizle başınız dertteyse, belki işinize yarayabilir. Sadece eczanelerde satılıyor. Dermo-kozmetik bir ürün..
Ayrıca, cilt üzerinde bakteri ve mantar oluşumunu da engelliyor. O zaman EUBOS sabunla yıkandıktan sonra, havuza gönül rahatlığıyla gidilebilir. Ne yararlı bir ürün: hem ciltte siyah noktalar ve akne için kullan hem de vücutta egzama ve mantar oluşumunu engellemek için..

15 Temmuz 2008 Salı

Başrolde de Tavşan Kardeş

Kışın kıyafetlerde sıkça karşımıza çıkacak olan trendlerden biri(si) de hayvanlar. Başrolde tavşanların.. İndirimler başladı üzerinde hayvan resimleri olan elbise bulursanız, alın. Sonbahar-kış sezonunda da giymeye devam edersiniz.

Peter Jensen, Just Cavalli, Eley Kishimoto, Sonia Rykiel

Eker Sütlü Tatlılar


Süt içmeyi sevmiyorum, ama sütlü tatlıları çok seviyorum. EKER'in koruyucu ve katkı maddesi içermeyen taze sütten yapılan tatlılarını da her markete gidişte mutlaka alıyorum. Favorim de sütlaç...

12 Temmuz 2008 Cumartesi

STEVEN by STEVE MADDEN

KATE MOSS'un zımba detaylı, deri gladyatör sandaletinin markası STEVEN by STEVE MADDEN. Kate ilk giydiğinde markasını merak etmiştim, ancak bulamamıştım. Bugün Steve Madden sitesini öylesine gezerken karşıma çıktı.
Pantolonlarının paçalarına dikkat edin! Gladyatör sandaletini giyince, pantolon paçalarını hep kıvırmış.

11 Temmuz 2008 Cuma

Yine CHLOE SEVIGNY huzurunuzda

Saçları tek kelimeyle harika. Böyle abartısız yapılan topuzlara bayılıyorum..Pat, bayıldım..
....!&=?^%&/()=?

Ayıldığıma göre, kıyafetlerine de geçebilirim. Yine siyah ve beyaz bir kombinasyon :)) Başkasında sakil duracak bu kıyafetler CHLOE SEVIGNY'ye "cuk" oturmuş. Eller cepte verilen pozda herşeyi özetliyor.

10 Temmuz 2008 Perşembe

PEMBE AYAKKABI

GIVENCHY RESORT 2009'da yer alan pembe bantlı ayakkabıyla kıyafetler ne kadar güzel durmuş. Gri ile pembenin uyumunu yeniden bana hatırlattı. -Pembe bantlı ayakkabım olsun (x40) -

Pembe Greyfurtlu Ürünler

Eskiden vanilyalı ürünler vazgeçilmezimdi, şimdi ise pembe greyfurtlu ürünler:
BODY SHOP Body Butter'ın Pembe Greyfurtlusu normal ciltler için. Hem güzel nemlendiriyor hem de mis gibi kokuyor. Şu an %50 indirimli de... Yapılan araştırma sonucunu okumadan almıştım. Zaten yaşımdan birkaç yaş küçük gösteriyorum, şimdi çocuk diye mi algılanacağım ;))



NIVEA' nın STAR FRUITS serisinden çıkan tadından ötürü bağımlılık yapan PEMBE GREYFURTLU dudak nemlendiricisi. Harika.. Hafif ışıltı da veriyor. Ruj yerine sürüyorum..

8 Temmuz 2008 Salı

İki Renk: Siyah ve Beyaz

Siyah ve beyaz kıyafet kombinasyonlarını seviyorum... KIRSTEN DUNST'ın giyim tarzını beğeniyorum... İkisini birlikte bulunca da zevkimden dört köşe oluyorum..



Üzerinde marka olan tek şey, yeşil CHANEL gözlüğü.

7 Temmuz 2008 Pazartesi

Takılar, Karen Walker'dan

KAREN WALKER'ın takılarından ziyade konu mankeni olarak kullanılan hayvan biblolarını beğendim. Hepsi de birbirinden güzel ve sevimliler.. Ayrıca takıları da çok yakışmış..
Başta KATE MOSS olmak üzere baş harfi "K" ile başlayanlardan ne çok bahsetmişim (!)

Couture ... Couture ...

Tül ve pulun birlikte kullanıldığı kıyafetler 2008 sonbahar Couture defilelerinde başroldeydi.. En güzelleri de bunlar:
Elie Saab ve Christian Dior


4 Temmuz 2008 Cuma

Ayakkabı, Acne Jeans

İlk kez CHLOE SEVIGNY'nin ayağında gördüğümde beğenmemiştim. Aradan zaman geçti BUGÜN yine Chloe'nin ayağında gördüm ve bu sefer iç ve dış sesim şöyle diyordu: "Ne güzel ayakkabılarmış, bunlar. Acaba markası ne?"

Markası: ACNE JEANs imiş. Fiyatı da 550 dolar-cık-mışşş:((

3 Temmuz 2008 Perşembe

Kirsten Dunst

KIRSTEN DUNST, hep izlemek istediğim güzel filmlerde oynuyor. Ancak özellikle Kirsten oynuyor diye, bir filme gidecek kadar da hayranı değilim.

Bir kereden fazla izlediğim filmleri:

MARIE ANTOINETTE, ELIZABETHTOWN, ETERNAL SUNSHINE, WIMBLEDON

Elizabethtown filminden kırmızı beresi, Eternal Sunshine..filminden saç örgüleri, Wimbledon filminden erkek ceketi ve mini etek ikilisi aklımda kalmış.. Marie Antoinette filmi de 2006 Oscarlarında en iyi kostüm ödülü almıştı.. Bunu da kıyafetlere bağladım ya pes artık bana!!!!


İkimizin de gamzeleri var:)))

2 Temmuz 2008 Çarşamba

YVES SAINT LAURENT SANDALET


Yazın başından beri böyle sandalet arıyordum.. YSL yapmış... SIENNA MILLER 'da giymiş... Bana da hani bana hani bana demek düşmüş...

Blistex Daily Lip Conditioner

Blistex Daily Lip Conditioner'ı geçen yaz aldım, kışında düzenli olarak kullandım. SPF 15 içeren üründen çok memnunum. Ufacık boyuna aldanmayın, sür sür bitmiyor. Fiyatı:7,5 YTL. Yetkili eczanelerde ve Watsons mağazasında bulabilirsiniz.



Bilgi notu: ANGELINA JOLIE'de meşhur dudaklarını Blistex markalı dudak nemlendiricilerle koruyormuş. Hatta Taking Lives (Hayatın Benim) filminde -başrolde Ethan Hawke de vardı-bu yuvarlak kavonozu çıkarıp dudaklarını nemlendirdi.. Ne gözlem!!!

1 Temmuz 2008 Salı

Erin Fetherston

Kendi de güzel, kıyafetleri de.. ERIN FETHERSTON'ın 2008 sonbahar kreasyonundan iki etek beğendim. Bu aralar gözüm hep eteklerde.. Yazında çorapsız giy.. Ohhhh ne güzel ne güzel...