Bu Blogda Ara

28 Ocak 2009 Çarşamba

Elle Şubat 2009 Sayısı

Benim Aşk Pastam (My Blueberry Nights) DVD'sini veriyor. Wong Kar Wai'nin yönettiği, başrollerinde Jude Law ve Norah Jones'un yer aldığı film kaçmaz. Benden söylemesi. Ben aldım bile!.. Filmin satış fiyatı:24,99 TL, Dergi ve DVD: 7 TL.

9 yorum:

libellulina dedi ki...

valla çok güzel değil diolar film için ama ben çok merak ediyordum. bencede kaçmaz=))) C.

kadriye dedi ki...

Vizyondayken izleyememiştim. Ancak izlemek istediğim filmler arasında yer alıyordu. Uygun fiyata da olunca kaçmadı, zaten :P

Kullancı adının bir anlamı var mı C. Ne kadar meraklıyım!...

Adsız dedi ki...

Hahaha, ya çok komik ya. Dün Migros'ta gördüm dergi ve DVD'yi, aklıma sen geldin, kesin koyar şimdi bloga dedim, bu sabah açınca bu postu gördüm. :)

Son olarak "I love this blog" diye slogan atarak çekiliyorum efenim.

kadriye dedi ki...

Kalp kalbe karşıymış. Ayrıca beni tanımışsın bu kadar kısa zamanda görmeden hem de!.. Yakınımda olupta tanımıyanlar var hala..I love this blog filan utandırdın beni Müge;))

libellulina dedi ki...

evet türkçeye çevirince biraz komik oluyor ama italyanca yusufçukcuk oluyor. Cik cuk eki eklenir ya sevimlileştirmek için öle işte=)))

Adsız dedi ki...

yarın ilk iş alınacak :)

kadriye dedi ki...

Derginin bu sayısı da güzel, özellikle "Hacer Yeni"nin hazırladıklarını beğeniyorum.Atılcak ve saklancak diye dergileri ikiye ayırıyorum. Bu sayı saklancak bir sayı. DVD'de ballı lokum üstüne :) Güldem umarım beğenirsin.

********

Açıklaman için teşekkürler libellulina;)Ben bu kelimeyi çok sevdim. İçinde Almanca libe (love) de var!..

Adsız dedi ki...

aldım canım :) gerçekten hoş bir sayı,teşekkür ederim sana:) ancak filmi seyredemedim henüz,seyredince hmen paylaşıcam seninle:)

kadriye dedi ki...

İnşallah filmden sonra da yorumun değişmez;)