Bu Blogda Ara

9 Ocak 2009 Cuma

Zincir Aşkına!..


Sienna Miller'ın taktığı uzun zincir kolyenin benzerini "sonunda" buldum. Koton mağazasında... Hem de çok iyi fiyata (17.99'dan 4.99'a düşmüş)..Aynı kolyeyi Accessorize da herhalde 50-60 Lira'ya satarlar!..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

sienna'nın taktığı altın rengi zincirin aynısını h&m den almıştım.=)) koton un bulabildiğin diğer şubelerini de gez derim. her aksesuar takılar falan yani her şubede olmuyor. malum indirimdeler tabi. çok güzel kolyeler aldım bende aynı fiyata. biraz daha incele derim..=)))) C.

kadriye dedi ki...

Dergide baykuş kolyesini görmştüm, ama mağazada bulamadım!.. Aklımda o da kalmıştı. Denk gelirse artık...

Adsız dedi ki...

Uzun zamandır istediğim gibi bir kolye olduğu için indirimi bekleyemeyip, sezonda bir kolye almıştım aksesurayz adlı mağazadan; fakat fiyatlar konusunda haklısınız Kadriye Hanım zira evlat acısı gibi içime oturmuştu verdiğim para.
Bir de toka beğeniyordum ki, o da 60 liraydı. Neyse ki içimde "Kızım 60 liralık toka da ne, kendine gel. Rockafeller misin sen?" diyen sağduyunun sesini duymuştum. Ama o da içimde uhde kaldı be, ne güzel tokaydı!
Pis aksesurayz! Çok pahalıya satıyo herşeyi. O üç kuruşluk kurşunlu Çin malı mıdır nedir belli olmayan ıvır vızırı 100 katına bize satınca sanki arkamızdan gülüyorlardır diye mağaza çıkışı kıllanıyorum bazen.

kadriye dedi ki...

İNDİRİMSİZ ZAMANLARDA PEK GİRMEMEYE ÇALIŞIYORM A.'YA.. sÜRÜYLE ŞEY SONRA İÇİMDE UHDE KALIR!..PEKİ İNDİRİMLİ ZAMANLARDA NE OLUYOR(?) İNDİRİME GİRMEYEN ÜRÜNLERDEN ALINIYOR. NE ANLADIM ŞİMDİ BEN BU İŞTEN!..

Adsız dedi ki...

Evet, bu yaklaşımla da zor. :P
İndirim demişken, indirimden kapattığım yeni Anna Sui elbisemi görmek için sizi Miss Müge-Pis Müge'ye beklerim efenim.

Adsız dedi ki...

kotondan bende 5 ytlye güzel bir kolye kapmıştım geçenlerde. güzel bir zincir, güle güle kullan. bu arada blogunu yeni okumaya başladım, ve çok sevdim. eline sağlık ;) /mahnita

kadriye dedi ki...

Teşekkür ederim mahnita. Gerçekten severek kullandığım bir kolye. Alexander Wang'ın geçen sene bahar koleksiyonunda yer alan kolyeye benziyor. Belirtmeyi unutmuştum bu vesileyle hatırlattım;)Memnun oldum.