Bu Blogda Ara

21 Şubat 2009 Cumartesi

Turuncu Dudaklar

Bu yazın güzellik trendlerinden biri de turuncu dudaklar. Proenza Schouler da mankenler yalnızca yuvarlak gözlükleriyle değil turuncu dudaklarıyla da dikkat çekti. Chloe Sevigny katıldığı davetlerde turuncu ruj kullananlardan.

Proenza Schouler, Chloe Sevigny

Ancak yazla sınırlı kalmayacak, 2009 Kış koleksiyonlarında hem Karen Walker hem de Zac Posen turuncu dudaklara yer verdi.

Karen Walker, Zac Posen

Karen Walker'da MAC'ın Krem Göz Farlarının Orange Alarm ve Rich Coral renkleri karıştırılarak dudaklar boyanmış. Eskiden rujlardan allık yapıldığı gibi Karen Walker'da krem göz farları ruj olarak kullanılmış. Zac Posen'de ise MAC'ın Morange renkli ruju hafifçe sürülmüş.
Geçen sene bu yazıyı okuyup turuncu ruj alanlar, bir adım önde oluyor.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

evet benimde aklımda bu aralar bu tonlarda bir ruj aramak var:) ancak tenle uyumlu doğru tonu bulmak lazım yoksa felaket olabilir die düşünüyorum:)

kadriye dedi ki...

Doğru tonu bulmak, işte bütün mesele bu;)Mesela yabancı sitelerde Sephora'nın Chic Ruby (13 nümoro) ruju öneriliyor. Ben de koyu durdu mesela...

kkkk dedi ki...

Beyaz tenliler çok yakışıyor.

Adsız dedi ki...

hım...du bide ben bakem o nümoroya:)ben çok beyazım,iş daha zorlaşıyor beyaz tenli olunca,yoksa dudağında yanan bir fenerle dolaşıyor gibi oluyorsun.