Bu Blogda Ara

28 Mayıs 2010 Cuma

Papara

"Bayat ekmekleri değerlendirmenin en güzel yolu."
Sizi sevdiğim ve yapılışı basit bir lezzetle tanıştırmak istiyorum. Çocukken annem komşumuzdan öğrenmiş ve o gün bugündür yaz kahvaltılarımın vazgeçilmezidir. Değişik varyasyonları da var, bir de bu tarifi deneyin:

Bayat ekmekleri küçük parçalara ayırın. Bıçakla kesebileceğiniz gibi en ideali televizyon karşında (!) elle parçalara ayırmaktır.

(Miktarı siz ayarlayacaksınız; yani ne kadar bayat ekmek kaldıysa ve siz ne kadarını kullanmak isterseniz artık. Biz bu sefer bir ekmeğe yakın bayat ekmek kullandık.)


27 Mayıs 2010 Perşembe

Country Club

Moda olsun olmasın -ki bu sene tasarımcılar vahşi batıdan epey ilham almışlar- kovboy stilini beğeniyorum. Ve Vogue Paris'in En Vogue sayfaları bu tarzın ipuçlarıyla dolu.

Alexa'nın tarzını yakala:

*Yüzüğüyle aynı tonlarda oje kullanıyor. Daha önce turkuaz taşlı yüzüğü ve tiffany mavisi ojesiyle görmüştük. Şimdi ise mercan taşlı yüzüğünü mercan rengi ojesiyle tamamlamış.

Mercan Rengi Oje: Essie E-Nuff..,
Mercan Taşlı Yüzük: Mango,
Denim Espadril: Gap

*Espadriller geri döndü. Alexa'nın sevdiği ayakkabı modellerinden biri. Eğer espadril istiyorum diyorsanız, bu adresler bakın: Gap, Mango (Dolgu Topuklu), Zara (Kırmızı puantiyelisine bayılıyorum: 40 TL), Tommy Hilfiger, Havaianas (Beymen), Toms shoes (V2K), Erbil Süel (Burnu kapalı, dolgu topuk ve bilekten bağlamalı modelin fiyatı: 50 TL)

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Çekicilik nedir, bilirsiniz:

Açık hiçbir soru sormadan bir çeşit evet yanıtı alma biçimi.
(Düşüş / Albert Camus / çev. Vedat Günyol)

20 Mayıs 2010 Perşembe

Kate Bosworth'un Olmazsa Olmazları:

*isabel marant süet botu
*ray-ban "aviator" güneş gözlüğü
*mulberry "leah" çantası
(Fotoğraflar: kate bosworth online)

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Diane Kruger'ın Olmazsa Olmazları:


*Panama Şapkası
*Sepeti (İlham kaynağı: Jane Birkin)
*Ve tabii ki yakışıklı sevgilisi Joshua Jackson

11 Mayıs 2010 Salı

Kovboy Çizmesi

Kovboy Çizmesi hem yazın bot giyme trendi hem de vahşi batı teması sayesinde bu sezon altın çağını yaşayacak.Kot pantolon ve kot şort dışındaki alternatifler için Sienna Miller yol göstericiniz olsun.

7 Mayıs 2010 Cuma

Haki Gömlek İsteyenlere:

Mango'da iki modelde buldum: Beli lastikli olan: 82 TL ve diğeri:59 TL. Zara'daki: 49,9 TL. En çok merak ettiğim "Balmain-ish" Koton gömleği ise katalogda gördüm ancak mağazalarında bulamadım.

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Beyaz Denim

Chloe Sevigny ve Diane Kruger beyaz denim sezonunu açmış bulunuyorlar. Darısı başımıza!..(tfs)

1 Mayıs 2010 Cumartesi

Çengelli İğne


Versus (Versace'nin genç markası)'un ilkbahar/yaz 2010 koleksiyonunda yer alan çengelli iğne detaylı elbiseleri içinde kim daha şık?
(a) Alexa Chung
(b) Chloe Sevigny
(c) Onu bunu bilmem 1994 yılındaki Elizabeth Hurley'i tek geçerim.