Bu Blogda Ara

31 Temmuz 2010 Cumartesi

Pilot Montu

(Nasıl ve Neyle giysemin yanıtları:Vogue Paris, En Vogue, Ağustos 2010-tfs)

30 Temmuz 2010 Cuma

Candids

Diane Kruger'ın hem kırmızı halı hem de günlük hayattaki giyim tarzını seviyorum. Siz de Diane Kruger'ın günlük hayattaki kıyafetlerinden ilham almak isterseniz bu bölüme bakmayı ihmal etmeyin. Her seferinde Diane, Valentino çantasıyla ya da yeni sneakarlarıyla diye başlıklar açmak yerine bu bölümü her zaman güncelleyeceğim. (Belki fark etmişsinizdir bazı başlıklar  da yaşıyor;)
25 Temmuz 2010 tarihinde sevgilisi Joshua Jackson ile LAX havalimanında üzerinde kot elbisesi+askeri ceketi+ sandaleti (Aldo; benzeri için bak: Deichmann) ve Valentino çantasıyla kameralara yakalanmış. (tlfan.to)

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Haftanın Güzellikleri:


.Su muhallebisi.. Yılların acısını çıkarıyorum.  Bu hafta iki kez pişirdim. Birincisinde sibelinkahvesi'ndeki tarifi uyguladım ve yemeğe doyamadım. Ertesi gün market raflarında Dr. Oetker'in çıkardığı, arkasında bibi bici tarifi veren ve gül aromalı pudra şekeriyle beni tavlayan Su Muhallebisi'ni yaptım. Dr. Oetker'in su muhallebisi'nin içinde pirinç unu vardı. Pirinç unsuzunu tercih ederim. Dipnot: Keşke Dr. Oetker ayrı bir ürün olarak gül aromalı pudra şekerini satsa.

.Nivea Sun Protect and Bronze.. Migros'taki kasiyer kıza sesleniyorum: İşe yarıyor.

.Çeşme>Ilıca>Alaçatı>Marina>Kumru>Sakızlı Dondurma
.Amerikan bağımsız filmi (Wendy ve Lucy) / Ümit Ünal'ın dvd'si yeni çıkan gerilim filmi (Ses) / NTV Yeşil Ekran'ın her Cuma ekrana getirdiği belgesellerden bu haftaki: ( Gıda A.Ş. )


25 Temmuz 2010 Pazar

"Wilson"

Chloe'nin, Sonbahar-Kış 2010/2011 koleksiyonunda yer alan kovboy botu.. Defileden örnekler: 1, 2

24 Temmuz 2010 Cumartesi

*Texas Story*

Elle'in İtalyan edisyonunun Ağustos 2010 sayısında Erin Wasson ile yapılan 34 sayfalık editöryal..

18 Temmuz 2010 Pazar

Haftanın Lezzeti:

-İzmir'de sokak satıcısından aldığım, ilk defa tattığım Adana'nın meşhur "Bici Bici"si.. Aman Allah'ım bu sıcaklarda bundan daha iyisi yokmuş. Eğer sokakta buz gibi sesini duyarsanız; bu sese kulak verin. Bu kocaman porsiyon 2 TL.

13 Temmuz 2010 Salı

Küçük Siyah Elbise Geceyi Kurtarır!...

Geriye sadece elbisenin modelini seçmek kalıyor: tek omuz, asimetrik, straplez, korseli...

Kate Moss son zamanlarda katıldığı davetlerde küçük siyah elbiselerini, Christian Louboutin stilletto (sivri burun!..) ve siyah clutch ile tamamlıyor.

(Gece bir yere davetlisin ya da dıdının dıdısının düğün/sünnet/nişan töreni var ama abiye kıyafet giymek/almak istemiyorsun o zaman bir tane küçük siyah elbiseyle bu işten kurtuluyorsun. Serin olursa da üstüne smokin ceketi/blazer alıyorsun.)

9 Temmuz 2010 Cuma

Kırmızı Dudaklar & Kırmızı Tırnaklar

Chanel 2010 Sonbahar Couture defilesindeki makyaja bayıldım. Sadece kırmızı ruj ve onunla aynı renkte kırmızı oje....Artık sıkılmıştım; yeşil, pembe, mavi, grej, gümüş rengi ojelerden. Kırmızının rengini hiçbir şey tutamaz...
Defilede kullanılan ürünler:
-Tırnaklarda: LE VERNIS Nail Colour in Rouge Fatal (Ekim 2010'da satışa çıkçakmış.)
-Dudaklarda: LE CRAYON Levres Precision Lip Definer in Carmin ve ROUGE COCO Hydrating Creme Lip Colour in Rivoli
(style)

İndirimden alınacak en karlı parça:

Kahverengi/taba/camel kemer..
Hem şimdi hem de gelecek sezonda sıkça kullanabiliriz.Ne de olsa krem karamel tadında bir kış bizi bekliyor!..
(Mango Sonbahar Ön İzlenimden seçtiğim 4 kombin)

7 Temmuz 2010 Çarşamba

24. ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ

Bu konserler kaçmaz:
  • (USLANMAZ ROMANTİKLERE) 13 Temmuz, Salı, 21.30 Odeon, Efes - JERZY DUDA-GRACZ'DEN FREDERIC CHOPIN'E "NOTALARIN RESİMLERİ" KRZYSTOF JABLONSKI, piyano..
  • (HÜZNÜ KUCAKLAYAN ŞARKILAR) 19 Temmuz, Pazartesi, 21.30 Çeşme Kalesi - CONCHA BUIKA "EL ULTIMO TRAGO" THE FINAL DRINK TOUR
Detaylı bilgi için buraya bakın.