Bu Blogda Ara

31 Ocak 2011 Pazartesi

Y-e-m-e-y-i-n-i-z!...

İlkbahar sezonunun eğlenceli trendlerinden biri de meyveler.. Prada'da muz baskıları, Stella McCartney'de turunçgiller, Moschino Chip&Chic'te limon/ayva (sizce?) yer alıyor. D&G ise bizi pikniğe götürürken (öyle diyorlar) ayakkabı ve takılarında kiraz figürünü uygun bulmuş. Tabii Miu Miu'nun resort koleksiyonunda yer alan elmaları unutmayalım.
Elma Broş: Mango; Sokaklara indi bile!.. (style.com)

30 Ocak 2011 Pazar

Kirsten Dunst ♥ Madewell Süet Botu

Paris'ten döndükten sonra yine (beyaz elbiseli)  ayaklarında Madewell botu görünce hanidir bekleyen bu yeni kayıt ortaya çıktı. Başlıkta durumu özetlemiş bulunduktan sonra ne desem: Kirsten Dunst (a.k.a Kiki)'ın en çok günlük hayatta giydiği "büyükanne" tarzı elbiselerini de sevdiğimi.... 
 


28 Ocak 2011 Cuma

Boyundan saça doğru gel.

Chanel HC 2011 defilesinde siyah kurdele ile hem boyun hem de saç süsleniyor.. Tez siyah kurdele edinmeli: gömleklerin yakasına tutturmak, saç örgülerini tutturmak ve böyle boyuna dolamak için..

26 Ocak 2011 Çarşamba

2011 En İyi Film Oscarı kime gidecek?

* En iyi film dalında geçen seneki gibi 10 film yarışacak ki onlar: Black Swan (Siyah Kuğu), the Fighter (Dövüşçü), Inception (Başlangıç), The Kids are all right (İki Kadın Bir Erkek), the King's Speech (Zoraki Kral), 127 Hours (127 Saat), the Social Network( Sosyal Ağ), Toy Story 3 (Oyuncak Hikayesi 3), True Grit (İz peşinde), Winter's Bone (Gerçeğin Parçaları). Hemen arkasından kurgu dalındaki adaylara bakalım: Black Swan (Siyah Kuğu), The Fighter (Dövüşçü), The King's Speech (Zoraki Kral) , 127 Hours (127 Saat), The Social Network (Sosyal Ağ).. Büyük ihtimalle bu 5 filmin içinden biri " En İyi Film Oscar"ının sahibi olacak.1981 yılından beri En iyi film Oscarını kazanan film mutlaka kurgu dalında da aday olmuş. 27 Şubat akşamı bakalım istatistikte bir sapma olacak mı!..


21 Ocak 2011 Cuma

Rek-lam-lar

Chloe Sevigny'ın Opening Ceremony Resort 2011 koleksiyonu satışa çıktı. Satış lansmanında yönetmen Spike Jonze tarafından iPhone ile çekilen "reklamı" izlemelisiniz :P

Çekim Arkası:hahahahahah..
* Ürünleri incelemek için tıklayınız.
kaynak:openingceremony.us

20 Ocak 2011 Perşembe

Kate Bosworth Casual Looks

Şu sıralar filmlerinden çok giyim tarzıyla, stilistiyle (Cher Coulter) birlikte yarattıkları aksesuar markası "Jewelmint" ve True Blood'ın yakışıklı Eric'i Alexander Skarsgard ile olan birlikteliğiyle gündemde olan Kate Bosworth..

 




19 Ocak 2011 Çarşamba

14 Ocak 2011 Cuma

♥ Chloé Babet

Diane Kruger ve Kirsten Dunst, Chloé babetleriyle aynı gün içinde görüntülendiler.

Hayvanlar Alemi

2011 ilkbahar yaz trendlerine de girmiş olduk..
Kuğu (Miu Miu), Maymun (Prada), Zürafa ve Panda (Louis Vuitton)
Desen: Leopar (Blumarine, Givenchy), Yılan (Burberry Prorsum, Altuzarra)
Ayakkabı ve Takılarda: Louis Vuitton (zürafa), Marc Jacobs (yılan), Charles Anastase (yunus), Proenza Schouler (baykuş)