Bu Blogda Ara

11 Eylül 2007 Salı

XX RENKLERİNİN UYUMU

Pembe ve kırmızıyı birlikte kullanmak kulağa ilk başta hoş gelmiyor. Her ikisi de tek başına iddialı renkler olduklarından olsa gerek. Ancak unutmamak gerekir ki uygun tonları bulduktan sonra her renk birbiriyle uyumludur.

Bu iki rengi en güzel şekilde birarada kullananlar Marie Antoinette filminin yönetmeni Sophie Coppola ve oyuncusu Kirsten Dunst.
Sophie Coppola baştan aşağıya pembe-kırmızı renklerine bürünmeyi tercih etmiş. Hem Dior elbisesi hem de ayakkabıları pembe ve kırmızı renklerinden oluşuyor. Yok ben baştan aşağıya bu renkleri giyemem diyorsanız çanta ve ayakkabılarınızda kullanabilirsiniz.


Eskiden çantan ne renkse aynı renkte ayakkabı giyilirdi. Mesela beyaz çantayı siyah ayakkabıyla kombinlersen garip bakışlara maruz kalabilirdin.
Son iki üç sezondur artık ayakkabı çanta uyumu değişti. Önemli olan ayakkabının çantayla kontrast yaratan bir renk olması. Kirsten Dunst Kırmızı Chanel 2.55 çantasını Pembe Converseleriyle kullanmış.
Bu iki rengi sadece kıyafetlerde değil makyajınızda da beraber kullanabilirsiniz. Kırmızı rujunuzu(biliyorsunuz bu yıl Roberto Cavalli/Marc Jacobs defilelerinin vazgeçilmezi) pembe ojeyle kullanın.
Kırmızı oje kırmızı ruj birlikteliğine son vererek farkınızı ortaya koyun!

Hiç yorum yok: