Bu Blogda Ara

16 Mayıs 2008 Cuma

Tıpkısının Aynısı

Nicole Richie'yi beyaz elbisesi, üstüne giydiği deri ceketi ve önü açık siyah Christian Louboutin ayakkabısıyla görünce gözüme bi' yerlerden tanıdık geldi-Dejavu-. Hafızamda Ashley Olsen'ın bu tarz bir görüntüsü kalmıştı. Araştırdım ve buldum. İki yıl önce beyaz elbisesi, deri ceketi ve önü açık siyah Christian Louboutin ayakkabılarıyla Ashley Olsen..



Tepeden tırnağa Nicole, Ashley'i kopyalamış(!). Yoksa bu bir rastlantı mı??

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ahahah nicole'u düşünemiyorum, senin benim gibi netten araştırıp arşivleyip moda fotoraflarını, yıllar sora aynı şeyi bize tekrardan satmaya çalışıyor... yemezler!

kadriye dedi ki...

ama yiyenlerde oluyor:) aradan zaman geçmiş nerden bilecekler diyordur herhalde.. magazin bloglarında nasıl nicole gibi sade ve şık olursunuz diye bu kıyafeti gösteriyorlar.. ashley'den bahseden yok:P

oh be yorum bırakıp bi nevi aynı şeylerle ilgilenenlerle konuşmak güzelmiş. teşekkürler:)

Adsız dedi ki...

nicole'ü çok seviyorum ama taklitçi olduğunu da kabul etmek lazım.. ama son zamanlarda bazı ünlülerin onu taktlit ettiğini gördüm, bence bu hep var..

kadriye dedi ki...

Evet, taklit/esinlenme/ilham alma(!) her zaman var. Ben de Nicole'ün tarzını beğeniyorum, ama son zamanlarda kate moss ve ashley olsen ın iki yıl önceki tarzını görmek beni hayat kırıklığına uğrattı.