Bu Blogda Ara

9 Haziran 2009 Salı

Büstiyer ve Diğerleri

Pazardan yine karlı bir alışveriş yaptım. Bazen hiçbir şey bulamıyorum bazen de elim kolum doluyor. Bugün de o günlerden biriydi. Önce iç çamaşır satılan yerde güzel bir büstiyer (mi) -buldum. Primark (Secret Possessions) etiketliydi. Fiyatı ise 5 liraydı. Bir de güzel siyah dantelli sütyen aldım. Harika bir şey!..
H&M (Made in Turkey) ürünleri satan yerde ise beyaz tişört ve siyah etek buldum. Her ikisini böyle kombinledim. Fiyatları yine 1,5 Liraydı. Altına ise siyah rugan Topshop babetlerim ve Accessorize Bez Çantam.
Dipnot: Etek, Alexander Wang'ın 2010 Resort koleksiyonundaki bu eteğe benziyor.

6 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

merhabalar canım sverek takip ediyorum seni bloglara yolculuk etkinliginde seninde linkini vericem ziyarte etmek istersen http://icmdkiyolculuk.blogspot.com

Adsız dedi ki...

siyah-beyazın asaletini yakalaman çok güzel, iyi günlerde giymeni dilerim....

not:H&M satan mağaza nerede acaba, açık tarifini alsak hani:)

kadriye dedi ki...

İçimdeki yolculuk, sitendeki güzel tanıtımın ve kolajın için çookk teşekkür ederim. Yazın ve resimlerle kendi siteme vuruldum;)Ayrıca moda blogu olarakta konumlandırman gururumu okşadı. Sağol.


H&M ürünleri satan yer için pazarın orada çeşme var. O çeşmenin sokağında dümdüz o yol bitene kadar git. Yolun sonundaki sağdaki yer. Ayrıca Miss Selfridge'in yeni sezon denim elbiselerini satan yer var. O sokaktaki ilk arada zaten asılı elbiseleri fark edersin. Fiyatları 20-35 TL arası. Orayada bakabilirsin. Yorumun için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

blog süper!!!,acaba yeni ne yazmışsın diye her seferinde tıklamadan edemiyorum..
şımarıklık edip keşke daha sık yazsan derim valla..:)
ps:bu arada bu hangi pazar yahu?!

libellulina dedi ki...

auff süperlerrr... siyah etekten bana da alır mısınnn???=)) bu sefer İstanbul İzmir'i kıskanıyoooo...

kadriye dedi ki...

Cansu, siyah etekten haftayada bulursam hemen alırım sana;)Ama ben de İstanbul'da yaşayanları kıskanıyorum. Her şey orda!...

Adsız bu İzmir'de Salı günü kurulan Hatay Pazarı. Şımarıklık etmiyorsun elimden geldiğince daha fazla yazarım istek olunca yaptığım işten daha bir şevk alıyorum. Düşüncelerin beni çok sevindirdi. Kimse beni tutamaz:)