Bu Blogda Ara

1 Ağustos 2009 Cumartesi

Dove Sabun

Japon Vivi dergisinde Nicole Richie'ye cildinin güzelliğini neye borçlu olduğunu sormuşlar. O da sadece Dove sabunuyla yıkıyorum, demiş. Bunu öğrenen blogger markete gidip bir Dove sabunu alıvermiş!.. Fiyatı marketlere göre 1 ile 1,5 lira arasında değişiyor.Mehmet Öz'ün cildinizi PH değeri düşük sabunlarla temizleyin öneriside bunda etkili oldu. Eğer hala aradığınız cilt temizleyicisini bulamadıysanız veya kullandığınız üründen memnun değilseniz; denemenizi tavsiye ederim. Vallahi, son üç gündür cildim daha güzelleşti. Fiyatlarına göre ürünleri değerlendirmemek gerekirmiş!..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bende kullanıyorum,salatalıklı olanın kokousu bi harika ama sabun kullanımı herzaman siyah noktaya neden olur,bu nedenle sadece vücüdumda kullandım

evrim dedi ki...

ben dove'u kullandıktan sonra cildimin kuruduğunu hissediyorum. sizde hiç böyle bir etkisi oldu mu? belki kullandıkça olmuyordur.=)

kadriye dedi ki...

Evrim, cildimde kuruluk hissi yaratmadı. Kullandıkça geçeceğini de zannetmiyorum. Daha önce kullandığım başka ürünlerde senin dediğin sorunlarla karşılaşıyordum ve o zaman ürünü kullanmayı bırakıyorum. Belki ben sabırsızımdır. O yüzden banyomda kullanmadığım ürünlerden geçilmiyor!.. Bir heves aldığım ürünün "o" mükemmel ürün olmadığını anlayınca yeni ürünlerin peşine düşüyorum. Yine de sen bilirsin diyerek yorumu bitireyim;)

alis dedi ki...

Cilt doktorum 30 yaşına kadar yüzümü iyi bir sabunla yıkayıp iyi bir nemlendirici sürmemin yeterli (ve daha iyi) olacağını söylemişti. Ben de uzun zamandır Dove kullanıyorum, gerçekten diğer yıkama jeli vs.'lerden bir farkı yok. Aslolan ardından sürülen nemlendirici.

kadriye dedi ki...

Paylaşımın için teşekkürler.Hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun? Ben hala aradığım gibi bir nemlendirici bulamadım da!..

Güz Çiğdemi dedi ki...

malesef bu sabunu bikaç kere ısrarla denememe rağmen bendede kuruma yaptı, halbuki yağlı cildim oldukça.Eskiden ilk çıktığında pembesi vardı hatırlarmısınız o çok iyi gelirdi bana.Peşini bırakmadım ama üretmiyolarmış artık :(

kadriye dedi ki...

Benim de yağlı cildim olmasına rağmen ben de kuruluk yaratmadı. Hatta yüzümde tek tük çıkan sivilceleri bile çabucak geçirdi. Birkaç yıl önce ben de peelinglisini almıştım ve yüzümde sivilcelenme yapınca hemen kullanmayı bıraktım. Bu yüzden Dove'a karşı biraz mesafeliydim. Yüzümü günde iki kez sadece Dove ile yıkıyorum. Nemlendirici kullanmıyorum. Cildim eskisine göre daha güzel oldu. Benim aramalarım cilt için son buldu. Umarım senin cildine de iyi gelecek ürünü bulabilirsin.

Not: Pembeli olan Eubos sabun olabilir mi?

Unknown dedi ki...

CİLDİNİZİ DOVE İLE YIKADIKTAN 4 DAKİKA SONRA TEKRARDAN SADECE SU İLE YIKAMA ETKİSİ GÖRECEKSİNİZ

Unknown dedi ki...

Dove'un farklı farklı sabunları var cildinize uygun olanını seçin aksi takdir de kurulukta yapar akne de dikkat ederek alın internetten yüzünüze hangisi uygun araştırabilirsiniz.